Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сравни развитието на нападателя на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд със суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе преди срещата на двата тима в Шампионска лига във вторник. 

"Маркъс ще стане играч от топ ниво. Наслаждавам се на работата си с него. Сигурен съм, че ПСЖ ще го следи, както ние Мбапе - той е една от основните заплахи. Килиан се издигна много и стана суперзвезда. Разбираемо е между тях да има сравнения. 

Гледах Мбапе на живо веднъж, но виждам Рашфорд всеки ден. Нападателите обикновено не диктуват играта, но те двамата ще повлияят много на футбола в идните 10 години. Те ще взривят футбола. 

Неймар е много, много добър и феновете ни ще искат да го видят. А играчите ще искат да играят срещу него.  Едно от нещата, които си спомням като футболист е как играех срещу най-добрите - Зидан, Роналдо, Фиго, Малдини.

Ти нямаш търпение да излезеш срещу такива играчи. Така беше при нас и съм сигурен, че и за момчетата сега е така. Но ние играем срещу отбор от топ играчи, и ще трябва да се представим максимално добре", каза Солскяер.