Апартаментът на легендарния футболист Трифон Иванов отново е обявен за продан, но цената му е свалена. Още в първите седмици след смъртта на Туньо домът му във великотърновския квартал "Зона Б" беше обявен за продан в агенция за недвижими имоти, за което алармира във Facebook дъщеря му Галина.

След като новината предизвика недоволство, обявата временно беше свалена от сайта на агенцията. Сега апартаментът отново е пуснат за продан, но на цена доста по-ниска от първоначалната, която беше 90 хил. евро.

"Уникален, панорамен, луксозен, тристаен апартамент в един от най-добре развитите и предпочитани райони във Велико Търново. Строителството е от затворен тип и се намира в тихата и спокойна част на "Зона Б". Блокът е от първите ново строителство в града и се слави с безупречно качество. Жилището е с чиста площ 131 кв. м. които са разпределени между самостоятелна кухня, просторна всекидневна и хол, две остъклени тераси, две самостоятелни спални, широк коридор, баня, тоалетна, както и втора самостоятелна тоалетна към гостните помещения. Маза от 17 кв. м. и две паркоместа. Може да бъде закупен и гараж 25 кв. м. на цена от 5000 евро. Имотът се предлага напълно обзаведен и оборудван с мебели от масивно дърво, направени по поръчка, бутиково изработено, специално за жилището. Цена 77 700 евро", е текстът на обявата, пише "Телеграф", цитиран от Dnes.bg.

След смъртта на Трифон през февруари дъщеря му Галина изригна с упреци по отношение на последната жена на баща си. Тя изсипа обвинения, че Валя и близките й били обсебили имуществото на баща й, като по този начин не давали на нея и сестра й дори да влязат в апартамента му, нито да си вземат нещо дребно за спомен.

"Всеки ден, всяка минута излиза с нова закана от нея към нас, нова изненада, нова информация, лъсват нови схеми. Тате не успя да разбере, че неговата голяма любов се оказа неговият най-голям враг. Аз обаче никога няма да се откажа. А ти мила му "съпруго" никога няма да бъдеш част от фамилията Иванови", гневи се Галина в едно от интернет посланията си.

Реално обаче домът на легендарния футболист напълно законно юридически е прехвърлен на майката на Валя заедно с една от фирмите на Туньо и е запориран като банкова гаранция за теглен кредит. Самата Галина след няколкомесечни бурни и гневни изблици от началото на есента прекрати окончателно войната срещу последната жена в живота на баща си Валя Панова.