Най-известният футболист на Ботев Враца Валери Божи­нов ще бъде глезен в президентски апар­тамент по време на престоя си във Вра­ца, пише "Меридиан мач".

Головият хищник е настанен в новото бижу на гра­да на хотел-ресторант „Лева". Именно уютът на съоръжени­ето се оказа причи­на за крилатата фра­за на нападателя, който сравни Враца с Ню Йорк. 

Генерал Божигол е настанен в прези­дентския апарта­мент, който е свръхлуксозен и има изг­лед към един от най-красивите квартали на града и към кра­сивите варовити вър­хове на Врачанския Балкан. 

В сряда, де­нят, в който 32-годишният вечен талант парафира 4-месечен договор с новака в елита, беше офици­алното откриване на най-новото бижу на хотелите в града под Околчица. 

На кок­тейла се събра ели­тът на града, а сами­ят Божинов едва не попадна сред гости­те на официалното тържество, което продължи до първи петли.

Снайперистът в пеналта донесе ве­че и първите плюсо­ве за врачани, след като козметичен гигант под­писа договор с клуба. Според източни­ци от клуба именно ангажирането на бившия играч на Ювентус и Манчес­тър Сити е причина за реакцията на компани­ята.