Домакинските мачове на Футболен Клуб Централен спортен клуб на армията 1948 няма да се играят в събота или неделя, а в петък или понеделник. Това става по решение на БФС, което предизвика недоволството на началниците на този втородивизионен клуб.

Ето какво написаха от Футболен Клуб Централен спортен клуб на армията 1948 на официалния си сайт:

"ЦСКА 1948 ще продължи да играе домакинските си мачове в делнични дни по решение на БФС. От централата обявиха програмата до края на годината, като в нея отново не фигурират срещи на „червените“ на Националния стадион в събота или неделя.

Припомняме, че от началото на сезона феновете на ЦСКА 1948 са имали възможност само веднъж да посетят двубой на любимците си през някой от уикендите – още първия срещу Черноморец (Балчик). Оттам нататък, армейците са играли по два пъти в петък (срещу Лудогорец 2 и Добруджа) и в понеделник (Монтана и Царско село).

Изглежда БФС желае тази тенденция да продължи, тъй като до края на годината нашите ще приемат Поморие и Ботев (Гълъбово) в петъчни дни, а Арда – в първия ден от седмицата. Следващото домакинство е срещу морския тим на 26 октомври от 18:30 ч. На 12 ноември играем с отбора от Кърджали от 17:30 ч., като това ще е единственият телевизионен мач от трите. Срещата с Ботев е на 30 ноември от 14:30 ч.

Прави впечатление също така, че ситуацията е съвсем различна при гостуванията на „червените“. И четирите ще бъдат в събота, като най-скорошното е тази седмица – от 16 ч. в Несебър. Следват двубои с два Локомотив-а – на 3 ноември от 14:30 ч. в Горна Оряховица и на 24 ноември, в същия час, на стадиона в софийския кв. „Надежда“. В последния си официален мач за годината, на 8 декември от 14:00 ч., момчетата на Петко Петков гостуват на Черноморец (Балчик)."