Спортният директор на Ботев Пловдив Адалберт Зафиров обяви каква е цената на Тодор Неделев. Канарчетата искат за своята звезда малко по-малко от 4 млн. лева.

Зафиров разкри, че запитвания за Неделев има, но не и конкретна оферта. Както е известно, Лудогорец, ЦСКА  и Левски искат в редиците си Футболист №3 на България за 2018 година.

"Запитванията бяха наистина много, но до оферта с конкретна цифра не се е стигало. Цената му не е точно 4 милиона, а малко по-малко. За нас е по-добре Неделев да остане. Той е двигателят и сърцето на отбора. Нашата игра се гради почти изцяло върху неговите качества.

Приоритет ни е финал за Купата. Трудно ще се преборим с Лудогорец, ЦСКА, а и с Левски. На този етап реално е да сме в четворката”, каза Зафето.

Зафиров призна пред Канал 3, че има оферта от Левски за централния защитник на "канарчетата"  - Кристиан Димитров.  "Има оферта, но на този етап, не мисля, че Кристиан Димитров е за продаване. На него му трябват поне още 6 месеца в Ботев. Да натрупа самочувствие и ако е възможно да заиграе и в Националния отбор. Тогава ще е по- лесно за самия него да премине в някой друг клуб."