Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира и предстоящите битки в Лига Европа със Спартак Търнава. Той продължи репликата на треньора Бруно Акрапович за комарите на "Лаута", като се закани на словашкия тим.

"Това с комарите е номер. Готвим нападение с комари срещу Спартак. Ще ги пуснем пред тяхната врата и ще им разкажем играта", заяви Крушарски пред „Тема спорт“ в типичния си стил и коментира изтичащия през декември контракт на бранителя Стивън Езе. 

"Договорът му ще изтече, когато аз разпиша да изтече." Контрактът на треньора Акрапович също е до края на годината, а по тази тема собственикът коментира: 

"Треньорът си е там, където трябва да бъде постоянно. Ако някой има друго мнение, изобщо не ме интересува. Моето становище по въпроса вече е ясно. За две години при този треньор показахме, че направихме нещо."

"Нашият отбор не е твърдоглав, а е тактически. Играем съвсем различен футбол от миналото. Виждам прогрес, всеки, който поне малко разбира, го отчита", допълни Крушарски и обеща:

„Срещу Спартак на "Лаута" ще съм на трибуните.“ Домакинският двубой със словаците е на 25 юли (четвъртък) от 20:30 часа, а билетите са в продажба на цени 15, 20 и 25 лева.