Новият треньор на Берое Димитър Димитров-Херо ще има трудности с окомплектоването на състава за гостуването на бившия си тим Лудогорец.

Старозагорци излизат срещу лидера в класирането утре от 17:30 часа, като мачът ще бъде предаван пряко по Диема спорт. С този двубой се открива 15-ият кръг в първенството. Останалите мачове от него ще се играят във вторник, сряда и четвъртък заради балотажите на местните избори в неделя.

Аут за сблъска в Разград е Карлос Охене. Надеждите, че той ще бъде на линия за срещата, се изпариха. Оказа се, че състоянието на ганайския халф се е усложнило и все още не се знае кога той ще бъде готов за игра.

През този сезон 26-годишният Охене е ползван както в центъра на терена, така u в ролята на плеймейкър. Той има 11 шампионатни мача, като в тях не успя да се разпише. Охене получи контузия при визитата на Черно море на 4 октомври, която бе загубена с 0:2. След това не е влизал в игра.

Добре върви лечението на защитниците Иван Бандаловски и Виктор Генев. Те също пропуснаха впечатляващия дебют на Димитър Димитров - 4:0 над Ботев Враца. Бандаловски и Генев, също както и Охене, се контузиха на "Тича" във Варна.

Оттогава те са в лазарета на заралии. Надали Димитър Димитров и щабът ще ги рискуват срещу Лудогорец. По-вероятно е те да бъдат на тяхно разположение на 10 ноември, неделя. Тогава Берое приема новака Арда. Мачът в Стара Загора е от 12:45 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.