Мнения след мача от 15-ия кръг на efbet Лига между Лудогорец и Берое, завършил 3:1: Димитър Димитров-Херо, треньор на Берое:

Като цяло проблемите на нашия отбор са в играта в защитата и в агресията. Но футболистите са такива, те играят само едната фаза. Класата на Лудогорец е безспорна, но в такива мачове трябва да компенсираш изоставането с повече агресия, повече дързост.

А ние през първото полувреме губехме всяко единоборство. А и получихме много нещастни голове. През втората част имахме две възможности да се върнем в мача. Това бяха положенията на Вандерсон и Алкан, но като цяло трябва да отбележим, че това е един напълно заслужен успех на Лудогорец.

Трябваше да задържим, да затворим играта, но не успяхме. В такива мачове си личи класата. А в някои ситуации дори само маркирахме, а оттам дойдоха и нашите проблеми.

Несериозно е да се търси промяна в отбора само след няколко дни работа. За това можем да говорим след зимната пауза. Дотогава ще имаме доста работа, а и трябва да се подсилим на някои постове.

Генев и Бандаловски са с контузии, трудно ми е да кажа след колко време ще се върнат на терена, защото зависи и от това как ще се възстановяват и колко. Играчите след травми никога не са пълноценни, но няма да е скоро.