След Лестър и другата сериозна изненада във Висшата лига – Уотфорд, се надява да успее да задържи голмайстора си поне до края на сезона. . 

Вчера Одион Игало се разписа на два пъти при победата над Ливърпул с 3:0 и вече има 12 попадения в 17 мача, а тимът му е на страхотното 7-о място, на точка от топ 4. Четирите поредни победи в елита пък е нещо, което се случва за първи път на отбора от 1987-а година. 

Мениджърът Кике Санчес Флорес е убеден, че нигериецът ще остане на „Викаридж Роуд” поне до лятото, въпреки че интересът към него със сигурност ще бъде голям. 

„Мисля, че Игало е достатъчно интелигентен и решението му през лятото да остане при нас, е доказателство за това. Той усещаше, че предстои нещо специално за него и отбора и знаеше, че това е най-добрият тим, в който да се подвизава сега” заяви босът. 

„Смятам, че той ще завърши сезона в Уотфорд, но след това никой не знае какво ще се случи. Разполагаме със страхотни нападатели, но най-хубавото е, че във всеки мач имаме достатъчно положения, за да бележим. Възхищавам се на момчетата за начина, по който изпълняват начертания план преди мачовете” добави той. 

„При нас е хубаво това, че играем с двама нападатели, които ни дават много опции, когато имаме топката. Когато пък тя не е при нас, те се връщат и помагат в отбрана, като правят тима много компактен. Целта ни е да продължим да се развиваме без да си поставяме някакви конкретни цели” изтъкна още Флорес.