Тотнъм продължава да задържа талантливите си млади футболисти и халфът Хари Уинкс е поредният, който поднови договора си. 

21-годишният играч се обвърза с лондончани до лятото на 2022-а година, след като продължава да прогресира и все по-често е използван от мениджъра Маурисио Почетино. 

Той записа 25 участия през кампанията, два пъти бе титуляр в Шампионската лига и вкара първия си гол при първия си двубой в първенството, в който стартира през ноември, когато Шпорите надвиха Уест Хям с 3:2. 

„Невероятно съм щастлив. Това винаги е бил клубът на сърцето ми и да се обвържа с него за още няколко сезона е наистина страхотно. Тук съм от 6-годишен, но смятам, че получавам все по-сериозна отговорност и това може само да ме радва“ заяви Уинкс. 

„Това, че ми вярват е прекрасно, но това е и доказателство, че се справям добре на терена, така че трябва да продължа по същия начин и да ставам още по-добър“ добави полузащитникът, който дебютира през 2014-а срещу Партизан, а сега е и младежки национал на Англия.