Героят за Англия Хари Кейн очаквано бе на Седмото небе, след като осигури трудната победа над Тунис с 2:1 с два гола, вторият от които в добавеното време на мача във Волгоград. 

"Много се гордея от момчетата. Играхме много добре през първото полувреме. Дузпата за Тунис бе спорна, но не се отказахме до края. Демонстрирахме устойчивост и връзка помежду си. Трябваше да получим поне една дузпа, така че голът в края бе справедлив" заяви Кейн. 

"На старта на един турнир винаги има нервност, но започнахме много силно. Техният гол обаче, ни обърка. Започнахме да мислим, че това няма да бъде нашият ден, но не спряхме да се борим. Като цяло съм доволен, защото имахме много положения и заслужавахме да бием" добави той. 

"При някои корнери просто не можех да се движа, тъй като бях държан от съперниците и единственото, което очакваме е съдиите да си вършат работата. Ето за такива положения е системата VAR. Останахме единни до последно и това е най-хубавото. Не изпаднахме в паника. Условият бяха доста тежки, тъй като имаше доста мушици, които влизаха в очите и устата ни, но в крайна сметка това бе положението и ние намерихме път към победата" изтъкна още Кейн. 

Кейн вече има 15 гола в 25 мача за Трите лъва и потвърди думите си, че откакто е получил капитанската лента за постоянно бележи повече.