Звездата на Кристъл Палас Уилфред Заха подписа нов договор с клуба, според който ще остане в тима до лятото на 2023-а година. 

Орлите бяха твърдо решени да задържат нападателя, към когото интерес имаше от Тотнъм и Челси, като са вдигнали заплатата му до 130 000 паунда на седмица. 

„Просто исках всичко това да приключи, за да мога да се концентрирам върху сезона. Развълнуван съм и радостен, че всичко бе уредено” заяви Заха, чиято заплата е вдигната с 20 000 в сравнение с предишната. 

Миналия сезон той бе в основата на оцеляването на лондончани във Висшата лига, а през този вече откри сметката си, като се разписа при победата над Фулъм на старта на кампанията. 

Заха е продукт на школата на Палас и никога не е крил желанието си да носи екипа на тима, особено след завръщането си от Манчестър Юнайтед, където нещата не се получиха преди няколко години. 

Амбициите на клуба през новата кампания са доста високи и добрите новини следват една след друга, след като в началото на месеца лондончани си осигуриха услугите на младия германец Макс Майер.