Мениджърът на Астън Вила Стив Брус ще направи всичко възможно да убеди Джон Тери да се върне в отбора, съобщава вестник „Сън”. 

Наставникът иска от шефовете да се съгласят с подобен ход и да отпуснат средства за заплата на ветерана, който миналия сезон записа 36 участия за бирмингамци. 

Отборът обаче загуби плейфния финал за връщане във Висшата лига през май, след което Тери напусна. В момента той продължава да обмисля как да продължи кариерата си, но опцията отново да облече екипа на Вила може би не трябва да се пренебрегва. 

Хората на Стив Брус започнаха обещаващо кампанията с 3 поредни победи, но след това последваха лоши резултати и тимът се смъкна на 12-о място в класирането, на 5 точки от лидерите Лийдс и Мидълзбро. Загубата през уикенда с 1:4 от Шефилд Юнайтед е притеснила сериозно боса, който иска драматично подобрение на защитата. 

37-годишният Тери бе спряган и за заместник на Тиери Анри като анализатор на „Скай Спортс”, но може и да бъде изкушен от възможността да облече отново екипа на бирмингамци и да им помогне да се завърнат сред най-добрите на Острова, след което и да приключи с футбола.