Пол Гаскойн предложи на селекционера Гарет Саутгейт отново да облече екипа на Трите Лъва и да помогне на отбора, въпреки че е на 51 години! 

Бившият национал на Англия, който за последно носи екипа на тима през пролетта на 1998-а година се пошегува, че ще приготви бутонките си за утрешната контрола срещу Швейцария. 

„Наздраве Гарет! Утре ще бъда на линия заедно с личния си мениджър Шейн Уитфилд. Ще си взема бутонките размер 9 и ще видя какво мога да направя. Успех приятелю и благодаря за милите думи“ написа Газа в Туитър. 

Както е известно след поражението от Испания, селекционерът на Англия заяви, че големият проблем на тима е липсата на класен полузащитник от калибъра на Гаскойн, който блестеше за отбора в края на 80-те и първата половина на 90-те години на миналия век и вкара 10 гола в 57 мача. 

Мнозина обаче смятат, че заради проблемите с алкохола, които имаше, той така и не успя да разкрие пълния си потенциал, макар че на световното първенство през 1990 година бе една от най-големите звезди на турнира.