Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто похвали отбора си за прогреса, който показва, след като вчера Вълците постигнаха престижно равенство 1:1 на терена на Манчестър Юнайтед. 

Те играха изключително добре и дори доминираха в дълги периоди от двубоя, като постигнаха заслужен резултат, след който от началото на сезона имат само една загуба в 6 мача, а и наскоро направиха равен и с шампиона Манчестър Сити. 

„Това бе един много добър футболен мач. Доволен съм. Можехме да спечелим, но направихме равен и играхме добре. Има позитиви, които можем да извлечем, но и негативи, които трябва да коригираме“ заяви Еспирито Санто. 

„За мен обаче най-важното е, че се развиваме. Ставаме по-добри и по-добри. В началото имахме 3 чисти положения. Вратарят им ги спаси, но това не ни разочарова и останахме в мача. Дори и когато получихме гол не загубихме увереността си и продължихме да създаваме положения“ добави той. 

„Още от първия ден на работата ни сме наясно какво искаме да постигнем и да сме конкурентни на най-силните отбори в дивизията. Това е нашата амбиция и продължанаме да работим, за да я постигнем. Запазихме основата си от Чемпиъншип, а в такава трудна лига подготовката за елита е отлична. Не искаме да впечатляваме никой, а да се надиграваме с всеки“ изтъкна още наставникът.