Мениджърът на Астън Вила Стив Брус преживя неприятен момент снощи, когато тимът му направи 3:3 с Престън в мач от  Чемпиъншип. 

57-годишният бос бе бесен, след като бирмингамци изпуснаха аванс от 2:0 и дори трябваше да разчитат на гол в добавеното време от Яник Боласи, за да избегнат загубата. 

Още преди сблъсъка обаче, част от феновете показаха недоволството си, като един от тях хвърли зелка по мениджъра, очевидно демонстрирайки желанието си за треньорска промяна. 

„За съжаление това показва обществото, в което живеем. Хората просто не уважават никого. За някой като него съм изненадан, че дори знае какво е зелка“ изригна Брус, който намекна, че може и да преосмисли позицията си в клуба, но е настроен и за битка. 

„Други трябва да решат, но в тази работа са нужни резултати. Цялата ми философия обаче е да се боря и това няма да се промени“ добави наставникът, чийто тим спечели само един от последните си 10 мача и е на 12-о място, вече на 7 точки от лидерите. Престън пък е последен, което направи този резултат крайно неприемлив за домакините.