Реал (Мадрид) сензационно води преговори с бившия си наставник и настоящ такъв на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо за наследник на Хулен Лопетеги под чието ръководство отборът се представя катастрофално слабо, твърди испанското издание El Pais.

Според последни информации Специалния може отново да се завърне на "Бернабеу", като преговорите от страна на "кралския" клуб се водят не от Флорентино Перес, а от вицепрезидента на отбора Хосе Анхел Санчес.

Бъдещето на Моу на "Олд Трафорд" не е особено сигурно, тъй като отборът постигна някои доста разочароващи резултати през сезона, но специалистът усилено отказва да подаде оставка, а ръководството не го уволнява заради огромна неустойка.

В случай, че той бъде уволнен, тогава от Юнайтед ще трябва да му платят 30 милиона евро. Ако Реал го поиска, тогава на тима няма да му се налага да уволнява Специалния, а дори ще вземе пари за него под формата на компенсация.

В случай, че двете страни се разберат в касата на Юнайтед ще влязат 18 милиона евро като компенсация за преждевременното прекратяване на договора, на Моу.