Новият мениджър на Фулъм Клаудио Раниери предупреди феновете на тима да не очакват чудеса. 

Италианецът се завърна във Висшата лига на мястото на Славиша Йоканович и днес бе представен официално, като ще има трудната задача да възроди Котиджърс, които са последни само с една победа до момента през сезона. 

„Трябва да работим здраво. Случилото се с Лестър бе бонус, истинска приказка. Забравете обаче за това. Сега не е време да мислим за чудеса. Предстоят ни много битки и трябва да сме готови и да сме единни – клубът, играчите, феновете, всички. Привържениците трябва да ни подкрепят в лошите моменти, а този е точно такъв” заяви Раниери, който ще иска да наложи по-дефанзивен стил на игра за разлика от настоящия, който разчита повече на атаката. 

„Фулъм получава много голове (31). Аз обаче все пък съм италианец, а за италианските треньори най-важна е сухата мрежа. Сега просто се нуждаем от точки. Надявам се, че можем да играем по-добре, но ако играеш силно и загубиш, тогава имаме проблем. Така бе срещу Ман Сити и Ливърпул. Най-важен е резултатът” добави той. 

В типичния си стил наставникът се пошегува, каква ще бъде наградата за играчите за суха мрежа, след като в Лестър бе обещал пица. „Може би трябва да обещая нещо по-сериозно. Пицата не е достатъчна. Може би момчетата ще могат да посетят Макдоналдс!”.