Героят за Англия Хари Кейн остана изключително доволен от победата над Хърватия с 2:1, която прати тима на финалите в Лигата на Нациите през следващото лято и осигури възможността за спечелването на купа. 

Нападателят се върна към най-добрата си форма, след като в последните мачове не успяваше да вкара и сега се отчете с асистенция за първия гол и сам вкара решаващия втори в 85-ата минута. 

„Сега ни предстои нов полуфинал, така че имаме шанс да спемчелим трофей. Разбира се ще трябва да се справим с други силни противници, но доказахме, че можем да го направим. Винаги искаме да побеждаваме, независимо дали става въпрос за нов турнир или не. Целта е да зарадваме феновете си и да ги накараме да се чувстват горди, така че догодина ще погледнем към купата“ заяви Кейн. 

„Годината беше страхотна и бе перфектно, че успяхме да я завършим по такъв начин. Лятото бе отлично, но след това искахме да покажем прогрес. Това може да стане само с победи срещу силни опоненти и ние го направихме, а и в личен план съм много доволен. Дори и да не бяхме спечелили този мач обаче, пак годината щеше да е хубава. Ние обаче не се успокоихме, продължихме да се борим и показахме характер, за да стигнем до триумфа“ добави голмайсторът.