Футболистите на Уулвърхемптън продължиха с отличното си представяне във Висшата лига и след 3:1 на терета на Евертън взеха трета поредна победа. 

Вълците определено впечатляват с играта си и вече имат 38 точки, като заемат 7-о място, като на практика вече са си осигурили оцеляването. 

Мачът ще се запомни и с появилата са на терена черна котка, заради която двубоят бе прекъснат за няколко минути през второто полувреме. 

Това обаче стана, след като вече гостите си бяха осигурили победата, така че не тя бе причината за поредното поражение на Сините от Ливърпул. Рубен Невеш откри още в 7-ата минута от дузпа, но Андре Силва изравни в средата на първата част с мощен удар. 

Малко преди почивката обаче, голмайсторът на Уулвс Раул Хименес отклони с глава центриране на Жоао Моутиньо и вкара 11-ия си гол  за сезона, а в средата на втората част Леандер Дендонкер гарантира триумфа след добавка. 

Така Вълците записаха първата си победа на „Гудисън Парк“ от 40 години, докато Карамелите допуснаха 4-а загуба у дома за кампанията и останаха 9-и с 33 точки в актива си.