В Уест Хям се зарадваха, след като плеймейкърът Мануел Лансини вече е готов за игра и се очаква да бъде в групата за мача с Фулъм в петък. 

Аржентинецът, който направи силни мачове миналия сезон, получи тежка контузия в коляното, докато бе с националния отбор и готвеше за световното първенство в Русия миналата година и оттогава се възстановяваше. 

Сега обаче той вече е готов, като тренира с тима през последните 2 седмици и може да дебютира за кампанията на „Лондон Стейдиъм“. 

„Може би Лансини и Насри ще бъдат в групата. Те работят усърдно вече от няколко дни и ще говорим с медицинския екип дали можем да ги използваме. Всичките ни плеймейкъри са контузени, така че завръщането им определено е отлична новина“ заяви мениджърът Мануел Пелегрини. 

Засега не е ясно кога ще може отново да играе Джак Уилшър, който продължава да е тормозен от проблеми в глезена и затова е играл съвсем малко през кампанията. Чуковете бяха на няколкодневен лагер в Испания, като заемат спокойна позиция в средата на класирането.