Димитър Бербатое в поредният, който се включи в списъка на защитниците на Оле Гунар Солскяер. Българинът смята, че норвежецът трябва да получи за постоянно работата на мениджър на „червените дяволи“.

„Оле успя да вдигне духа на отбора и на целия клуб. След цялата работа, която той свърши, не мисля, че е справедливо за него или за играчите, ако от Манчестър Юнайтед не му предложат дългосрочен договор“, коментира Бербатов.

„За играчите ще бъде положително, ако Солскяер получи доверието на шефовете на клуба. Изчерпващо е да има толкова много промени на треньорската позиция“, добави българинът.

„За отбор, който не е променил своя мениджър в продължение на 25 години, толкова честите треньорски рокади имат много негативен резултат. Предполагам, че шефовете знаят какво правят. Клубът има нужда от тази стабилност на мениджърския пост“, продължи той.

„Тотнъм се препъна в последните си мачове, спечелвайки само една точка от последните четири двубоя от Висшата лига, така че Манчестър Юнайтед има реален шанс да завърши на трето място. За Манчестър Юнайтед от много по-съществено значение е класирането в първенството, защото в Шампионска лига предстои мач срещу много силен съперник“, каза още Димитър Бербатов.