Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт очаква враждебна атмосфера при гостуването на Черна гора, но без колебание отново ще заложи на младите играчи за двубоя в Подгорица.

Англия разгроми Чехия на "Уембли" в петък и тази вечер ще излезе във втория си мач от група А срещу Черна гора. Черногорците завършиха 1:1 при гостуването на България и ще опитат да измъкнат нещо и у дома от фаворита в групата Англия. 

"Без съмнение ще заложа отново на младите играчи. Това, че ще играят във враждебна обстановка не ме притеснява. Това е част от израстването им. За да станат големи футболисти трябва да се адаптират към всяка обстановка. Винаги е трудно, когато гостуваш в квалификациите", коментира Саутгейт.

Черна гора завърши наравно с Англия в предишните два мача като домакин в квалификациите през 2010 и 2013 година и селекционерът на черногорците Любиша Тумбакович се надява на нещо подобно и тази вечер, макар че не намира слабости в състава на Англия.

"Не мога да намеря слаби места в този отбор на Англия. Начинът, по който съперникът играе, е наистина специален", каза Тумбакович.