Хари Кейн не очаква шампиона Манчестър Сити и Ливърпул да имат колебливи изяви през настоящия сезон във Висшата лига. Нападателят на Тотнъм е сигурен, че Сити и "червените" отново ще бъдат на високо ниво.

През миналата кампания "небесносините" взеха титлата с 98 точки, докато Ливърпул остана на втора позиция в крайното класиране с една точка по-малко.

"Надявам се и ние да се включим в битката, но ни чака още много работа. Виждате, че при тях всичко върви според очакванията. Преди началото на шампионата ви казах, че се надявам и ние да вървим заедно с тях като точков актив. Може би трябва да печелим в следващите два-три месеца и да не губим точки. Загубата от Нюкасъл е разочароваща, но все още има дълъг път до края на първенството. Не трябва да се влиза в паузата за национални отбор с равенство или поражение", заяви Кейн пред английските медии.

В неделя лондончани загубиха изненадващо с 0:1 у дома срещу Нюкасъл. Следващият съперник на "шпорите" във Висшата лига е Арсенал. Дербито на Северен Лондон е в неделя.