Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер прие мъжки загубата от Уест Хям с 0:2 и даде своя коментар за нея по време на пресконференцията след срещата.

С поражението си отборът е около средата на класирането, но пък е доста близо до местата в челната четворка, които дават право на участие в Шампионската лига.

"Работим здраво на тренировките. Групата играчи с която разполагам е добра и момчетата се опитват да изпълняват указанията му на терена. Старанието от тяхна страна е налице, всички ние искаме да постигаме победи. Не си мислете нещо друго", коментира той.

"Понякога обаче по пътя има някои неравности, така да се каже. Има възходи и падения по време на срещите. И макар да сме решителни един грешен пас или липса на концентрация в даден миг могат да струват скъпо на отбора. Просто нещо се случва в ключовите моменти и то е в наш ущърб. Явно грешим в тях".

"Стоя твърдо обаче зад моите футболисти, защото мисля, че те са добри. Имаме добра атмосфера в съблекалнята и всичко при нас е наред. Просто сякаш нещо не ни върви. Ще се върнем на победния път, сигурен съм".