Уотфорд възроди надеждите си за спасение във Висшата лига, след като удари Норич с 2:0 като гост и записа първа победа в първенството. 

След 11 поредни мача без успех, в които имаха 5 равенства, Стършелите показаха ефективност на „Кароу Роуд“, за да спечелят с единствените си два точни изстрела в двубоя. 

Жерар Деулофеу откри още след само 76 секунди игра, след като набра скорост, стигна до наказателното поле, смени посоката и вкара с удар по земята. 

Канарчетата имаха своите шансове, но ги пропуснаха и в 52-ата минута бяха наказани отново, след като Андре Грей отклони с пета топката в обратния ъгъл, за да вкара ново попадение, при което все пак имаше и рикошет. 

В средата на втората част гостите останаха с човек по-малко заради изгонването на Кабаселе, но все пък удържаха триумфа и с 8 точки дори се изкачиха на 18-о място в класирането. 

При Норич обаче положението е неприятно, като тимът вече е последен със 7 точки, като няма победа в 7 двубоя и бъдещето на треньора Даниел Фарке е сериозно застрашено.