Eдин от анализаторите на „Скай Спортс“ Греъм Сунес, критикува сериозно звездата на Астън Вила Джак Грийлиш. 

Футболистът, за когото се говори, че към него има интерес от Манчестър Юнайтед, е най-фуалиран в шампионата, като е спечелил 150 свободни удара, с 42 повече от следващия го Уилфред Заха. За бившия халф на Ливърпул обаче, това изобщо не е повод за гордост. 

„Не съм сигурен доколко той е добър играч. Аз не бих искал да съм най-фаулиран в шампионата, защото това означава, че задържам топката твърде дълго и че не съобразявам достатъчно бързо игровата обстановка“ заяви Сунес. 

„Явно правя твърде много докосвания, когато не е необходимо. Вижда се, че той има качества и техника, хваща окото, но все още не съм убеден от него. Бих бил много доволен да играя срещу него, защото той те оставя да го доближиш. Не бих искал обаче да се срещам със Скоулс, Шави и Иниеста, защото те са бързи и съобразителни“ добави той. 

Вила продължава борбата за оцеляване, но шансовете не изглеждат особено големи. „Да, той има талант, но вече не виждам играчи, които когато загубят топката, застават разочаровани с ръце на бедрата. Затова и съмненията ми към него остават“ изтъкна Сунес.