Кристиано Роналдо не попадна в Отбора на годината на футболния симулатор FIFA 20. Днес бяха обявени най-добрите 11, 5 от които са играчи на европейския клубен шампион Ливърпул. Разбира се, сред тях е носителят на Златната топка Лионел Меси. 

За позицията на Кристиано на лявото крило бе избран Садио Мане, който направи фантастичен сезон за Ливърпул. В атаката заедно с него и Меси е звездата на ПСЖ Килиан Мбапе. 

В средата на терена до Н’Голо Канте от Челси и Френки Де Йонг, преминал от Аякс в Барселона, е Кевин Де Бройне. А добрият сезон на Аякс даде възможност и на Матайс Де Лихт, сега играч на Ювентус, да бъде сред най-добрите 11. 

Извън най-добрите остана Роберт Левандовски, който се скъса да вкарва за Байерн Мюнхен. Все пак има слухове, че може да бъде пуснато гласуване за 12-ти играч, като от сега големите фаворити са Кристиано Роналдо и Неймар.

Ето и Отборът на годината на FIFA 20: Алисон (Ливърпул), Трент Александър-Арнолд (Ливърпул), Върджил Ван Дайк (Ливърпул), Матайс Де Лихт (Ювентус), Анди Робъртсън (Ливърпул), Н’Голо Канте (Челси), Френки Де Йонг (Барселона), Кевин Де Бройне (Манчестър Сити), Садио Мане (Ливърпул), Лионел Меси (Барселона), Килиан Мбапе (ПСЖ)