Треньорът на Наполи Маурисио Сари бе много доволен от факта, че отборът му показа страхотен футбол и победи Ювентус с 3:2, но изрази разочарованието си от това, че тимът отпадна от торинци на 1/2-финал за Купата на Италия.
 

Отборът от Неапол в крайна сметка загуби битката след общ резултат 5:4 в полза на "бианконерите". 

Той не скри съжалението си от факта, че отборът е допуснал груби грешки още в първата среща, която се игра на "Ювентус Стейдиъм" в Торино. 

"Това бе страхотно представяне от наша страна, няма никакъв спор. За съжаление обаче отпадаме, а Юве отива на финал. Това е най-жалкото", обяви той на пресконференцията след мача.

"Вкарахме три гола срещу отбор, който допуска много малко попадения. Адмирации за момчетата, за представянето. Не ни достигна малко, за да се справим с противника".

"В Торино имахме шанс да завършим 2:2, но вместо това загубихме с 1:3. Направихме един пропуск и една грешка, а това съвсем естествено даде отражение и в този мач. В крайна сметка знаете, че във футбола има много малки моменти в които просто или имаш късмет, или нямаш". 

"Честно казано се радвам, че постепенно успяваме да намалим разликата като качество от отбор като Ювентус", каза още специалистът.