Големият герой на Наполи от победата над Ювентус Калиду Кулибали разкри, че той и съотборниците му не са спрели да вярват и за миг, че могат да си тръгнат от Торино с победата. Защитникът засече прекрасно центриране на Хосе Кайехон в заключителните минути на срещата и направи битката за титлата в Италия много интересна.

„Знаехме, че ще е много трудно, защото това все пак е много тежък мач, но ние дадохме всичко и победихме. Така че трябва да бъдем горди от себе си. Градът живееше с нас в последните няколко дни, не мога да ви предам ентусиазма на феновете ни. Всичко това ни прави много щастливи. Искаме да им се отблагодарим и го направихме с тази победа.

Юве е много силен отбор, но ние доказахме, че Наполи може да се бори с тях. Всеки един от нас вярва, че можем да вземем Скудетото и ще се борим до края. Разликата е само точка, има 4 кръга до края, така че трябва да спечелим всеки от тях.

На този стадион винаги съм губил, но не и сега. Щастлив съм, защото дадохме толкова много. Сезонът обаче не е приключил и трябва да дадем още много. Вярвахме в себе си, в нашия стил, в играчите и в треньорския екип. Доказахме всичко на терена“, каза Кулибали.