Федерико Киеза разкри, че е щастлив във Фиорентина и не мисли да напуска клуба. Нападателят е изненадан и от поставената му цена от 60 млн. евро. Ювентус, Интер, Наполи и няколко английски клуба са готови да платят исканата от „виолетовите“ сума.

„Тази сума изглежда прекалено преувеличена, но аз се опитвам във всеки мач да покажа своята стойност. Единствената ми цел е да се докажа. Неделя след неделя, кой е Федерико Киеза. Сега съм пределно концентриран за мача с Каляри.

Много съм щастлив във Фиорентина и мисля за следващия ни мач. Кого бих закупил за 60 млн. евро? Ще ми трябва време да помисля, защото топ играчите струват по 200 млн. Но бих се пробвал за Килиан Мбапе“, каза Киеза.

Нападателят е смятан за бъдещето на националния отбор на Италия. „Този тим е много млад и има много работа пред него. Аз искам да бъда част от него и когато ме повикат, да помогна на отбора. Не се мисля за сигурен титуляр. Искам да покажа, че заслужавам да бъда национал. Работя здраво, за да бъда сред повиканите и следващия път“, добави Киеза.