Треньорът на Лацио Симоне Индзаги беше доволен от това, че тимът му неутрализира нападението на Милан, но пък съжалява за това, че „орлите“ не вкараха гол в първия полуфинал за Купата на Италия. Римляните имаха доста проблеми, особено в защита, но изиграха добър мач.

„Липсваше ни само голът, но момчетата се представиха прекрасно. Трябваше все пак да внимаваме, защото Милан е един от най-добрите отбори в Италия в момента. Не им позволихме да покажат играта си, нямаха реално положение. Единствено съжалявам за това, че не успяхме да вкараме гол. Все пак взехме нулево равенство, което е добър резултат за нас.

Ачерби изигра прекрасен мач, Патрик и Бастос също бяха на ниво. Не е лесно да се опази играчи, като Пьонтек, Сусо, Чалханоглу и Борини, но ние ги неутрализирахме. Те така и не застрашиха Стракоша. Сега ще отидем за битка на „Сан Сиро“, каза Симеоне.

В събота предстои нов тежък мач за Лацио – столичното дерби с Рома. „Знам, че имаме малко време да се подготвим за Рома, но ще дадем всичко от себе си. Мисля, че с нужната концентрация ще успеем да покажем добър футбол и в този мач“, добави треньорът на Лацио.