Полузащитникът на Валенсия Денис Черишев обяви, че се надява да спечели Кралската купа с новия си отбор, което би било ирония, тъй като именно заради негово наказание Реал бе изхвърлен от турнира. 

Руснакът обаче бе преотстъпен на Прилепите до края на сезона и ще има възможност да помогне на състава, който утре играе първия полуфинал срещу Барселона. 

„Дойдох тук, защото Валенсия е голям клуб и искам да се представя по максимално добър начин. Дали мога да спечеля турнира с Валенсия? В живота има много обрати“ заяви футболистът по време на официалното си представяне. 

„Никога не е лесно, когато не играеш, но аз не искам да се връщам назад и предпочитам да гледам позитивно на нещата. Работя здраво, старая се и се надявам, че ще имам повече възможности до края на сезона“ добави той. 

От испанската федерация потвърдиха, че Черишев има право да вземе участие в утрешния двубой, след като имаше съмнение относно правата му. Днес той проведе първата си тренировка с новите си съотборници и е на разположение на треньора Гари Невил.