Президентът на Севиля Хосе Кастро се извини на феновете за срамната загуба от Барселона (0:5) за Купата на Краля. Той заяви, че ще се предприемат действия, за да може в последните пет мача от Ла Лига да се спаси сезона.

"Като президент трябва да се извиня на всички феновете на Севиля. Бордът ще предприеме мерките, които счита за необходими, за да се опита да помогне в последните пет мача от Ла Лига. Трябва да се класираме за Европа. Ще видим какви решения трябва да вземем, но е моментът да бъдем спокойни и да мислим за това, което е най-доброто за клуба", заяви Хосе Кастро.

Севиля е на седмо място в класирането в Ла Лига, с 48 точки от 33 мача, три от шестия Виляреал и последното място даващо право на участие в Лига Европа. "Искам да се извиня на феновете на Севиля. Направих грешка, защото напуснах терена. Това, което се случи е трудно за играчите. Играем на всеки три дни, живея сам, тренирам и се връщам вкъщи, винаги съм вкъщи, в събота семейството и приятелите ми бяха там и аз си тръгнах", заяви Стивън Н'Зонзи.