Героят за Атлетико Антоан Гризман очаквано бе изключително щастлив, след като донесе триумфа на отбора си в Лига Европа. 

Нападателят вкара два пъти, а Дюшекчиите сразиха Марсилия с 3:0 и грабнаха по убедителен начин отличието. Съвсем логично голмайсторът бе определен за най-полезен в сблъсъка.

"Напуснах дома си още на 14, за да печеля отличия и да преживявам подобни моменти. Това е втората ми купа и се надявам, че ще последват още. Гордея се от сезона, който направихме и от нашите фенове" заяви доволният Гризман, който очаквано отказа да коментира какво следва от новия сезон и слуховете, които го пращат в Барселона. 

"Сега не е време да говорим за бъдещето ми. Нека да се насладим на успеха, заедно с отбора и феновете. Силно искахме да спечелим, за да зарадваме Атлетико и Чоло. Дължа страшно много на Симеоне, защото именно той ме направи един от най-добрите в света. Вярвам обаче, че ще продължа да се развивам" добави той. 

"Изиграхме един много сериозен мач. Марсилия е опасен противник, който може да наказва грешки и аз им пожелавам да се класират за Шампионската лига. Ние обаче свършихме отлична работа в защита и използвахме неточностите в играта на съперника" изтъкна още Гризман.