Въпреки че изобщо не започна впечатляващо сезона, нападателят на Атлетико Мадрид Антоан Гризман не страда от липсата на самочувствие. 

Французинът се разписа само веднъж от началото на кампанията до момента, но това изобщо не го притеснява. 

„Мисля, че вече съм на нивото на Меси и Роналдо. Искам обаче да се подобря и знам, че мога да го направя. Целта е да продължа да играя така и да печеля колкото мога повече” заяви Гризман пред вестник „АС”. 

Факт е, че той направи много силно световно първенство и бе в основата на титлата на Франция, а в последните сезони бележи и много голове, което го превърна в сериозен претендент за Златната топка. 

„Това наистина е много престижна награда, така че имам още 3 месеца, в които да дам всичко от себе си. Ясно е, че съм различен тип играч от Меси, Роналдо, Неймар и Мбапе, но целта ми е да бъда максимално завършен футболист. Няма да вкарам 50 гола за сезона, но целта ми е да работя в нападение и да помагам на отбора” добави футболистът, който през лятото отказа да премине в Барселона. 

„Казвайки „не” на Барса донесе величие на Атлетико, на Чоло и съотборниците ми. Аз им вярвам и взаимно се подкрепяме. Останах, тъй като тук получавам наистина много любов. Ако мислех за пари, щях да отида в Китай. Това бе много важно решение за бъдещето ми, което наистина не бе лесно” каза още Гризман.