Спортните канали на А1 ще излъчат пряко трите първи мача от плейофната фаза в Шампионската лига този вторник, 21 август, от 22:00 часа. Залогът за отборите е повече от висок, тъй като победителите от двойките ще си гарантират място в груповата фаза на надпреварата.

По MAX Sport 1 феновете ще могат да проследят пряко сблъсъка от сръбската столица Белград между местния Цървена звезда и австрийския Ред Бул Залцбург. По същото време – вторник от 22:00 часа, MAX Sport 2 ще излъчи мача Бенфика срещу ПАОК. Онлайн платформата Live.a1.bg пък ще предложи на pay-per-view двубоя между Бате Борисов и ПСВ Айндховен, като мачът е отново от 22:00 часа.

С трите сблъсъка от плейофната фаза стартира и излъчването на Шампионската лига в каналите на А1 във вторниците. Феновете на футбола ще имат възможност да гледат два пъти повече мачове от турнира на живо, защото двубоите вече ще се излъчват с два начални часа – 19:55 и 22:00 часа, вместо досегашната схема, в която срещите започваха по едно и също време – 21:45 часа. 

През последните 5 сезона испанските клубове наложиха тотална доминация в надпреварата – 1 път триумфира Барселона и 4 пъти Реал Мадрид, като Кралския клуб е в безпрецедентна серия от 3 последователни купи. Този сезон обаче Белия балет ще трябва да защитава отличието без суперзвездата си Кристиано Роналдо, който премина в състава на Ювентус.