Сантяго Солари може вече да е уволнен, гръмна вестник „Марка”, след като от Реал Мадрид отказаха да потвърдят дали той ще води отбора в събота срещу Селта. "Тук съм, за да говоря за мача" отсече Емилио Бутрагеньо, след като бе запитан за бъдещето на треньора. Официално новината може да бъде потвърдена съвсем скоро!

Снощи Кралския клуб победи Валядолид с 4:1 като гост в първенството, но отново имаше големи затруднения като домакините поведоха, а преди това пропуснаха дузпа и два техни гола бяха отменени поради засади. 

Според информациите Флорентино Перес е взел решение да действа генерално, след като в отбора има проблеми между играчите, а сезонът се превърна в пълна катастрофа и столичани ще завършат без трофей. 

Все пак бордът на директорите също ще има мнение по въпроса, но генерално е ясно, че Солари няма да остане на „Бернабеу” като единственият въпрос е кога ще бъде освободен. 

Вече се говори и кой ще бъде неговият наследник, като усилено се говори, че в тима ще се завърне Жозе Моуриньо, към когото и феновете изразиха подкрепата си и скандираха името му след отпадането от Аякс в Шампионската лига.