Уелс победи с минималното 1:0 у дома Словакия в първата си среща от квалификационна група "Е" за Евро 2020.  Голът на победата за "драконите" падна още в петата минута. Негов автор стана Даниъл Джеймс с удар от над 20 метра. Това е първото попадение за Джеймс с екипа на уелския национален отбор. 

Домакините пропуснаха да реализират второ попадение и можеха да бъдат наказани. Удари на Роберт Мак и Алберт Руснак бяха спасени от вратаря Уейн Хенеси. Осем минути преди края на редовното време Хенеси отново спаси вратата си от попадение, боксирайки удар с глава на Михал Дуриш, а Давид Ханцко не успя да отправи шут при добавката отблизо. 

Уелс има три точки след един изигран двубой, докато Словакия също е с три точки от две срещи. По-късно днес Унгария посреща Хърватия в среща от група "Е".

В двубой от група "I" Русия победи лесно с 4:0 като гост състава на Казахстан. Денис Черишев се разписа в 19-ата и в 45-ата минута, давайки надежден аванс в полза на гостите.

След почивката гостите отново бяха по-класният отбор на терена и Артьом Дзюба направи резултата 0:3 в 52-ата минута след асистенция на крилото на Валенсия - Черишев. Десет минути след това Абзал Бейсебеков си вкара автогол. Русия има три точки от две срещи, а Казахастан има същия актив след два мача.

В други двубои от тази група един срещу друг се изправят Сан Марино и Шотландия, както и Кипър срещу Белгия. Срещите са по-късно днес.