Световният шампион Франция победи с 2:0 Боливия в контролна среща, която се игра в Нант. Мачът бе проверка за "петлите" преди европейските квалификации с Турция и Андора, докато за Боливия е част от лагера преди започващия в средата на месеца турнир Копа Америка.

И двата гола в срещата паднаха през първото полувреме и бяха дело на играчи на Атлетико Мадрид. В 5-ата минута Тома Льомар откри резултата с прехвърлящ удар след подаване на Антоан Гризман. Две минути преди паузата самият Гризман покачи на 2:0 след разбъркване пред вратата на южноамериканците.

През второто полувреме темпото на игра спадна заради честите прекъсвания на играта и до нов гол не се стигна, като със сериозна заслуга за това бе и вратарят на гостите Карлос Лампе. Следващият мач на Франция е гостуването на Турция в Коня в събота.

Междувременно Турция спечели в друга контрола с 2:0 срещу Узбекистан. И двата гола за турците реализира защитникът на Лил Зеки Челик, а в края на мача Ирфан Кахвечъ пропусна дузпа, с която можеше да направи успеха на домакините дори по-изразителен.