Френският шампион ПСЖ няма никакво намерение да се разделя с двете си големи звезди Неймар и Килиан Мбапе.

Интерес към тях проявяват Реал Мадрид и Барселона, но парижани отправиха сериозен намек, че те остават в Париж поне до следващото лято. Нападателите взеха участие в презентацията за новия екип, което винаги се приема като знак, че фигуриращите футболисти няма да бъдат продавани. 

Шеф на Барса: Неймар иска да се върне, но да не забравяме как си тръгна

Смяташе се, че Неймар е на крачка от завръщане в Барса, но едва ли желанието му ще се осъществи тази година. Той напусна "Камп Ноу" през 2017 г. в посока ПСЖ за рекордните 222 милиона евро. През миналия сезон бразилският национал беше измъчван от множество контузии и изигра само 28 мача. В тях той вкара 23 гола и направи 13 асистенции.

Мбапе пък многократно беше свързван с Реал. При официалното представяне на Еден Азар на "Сантяго Бернабеу", феновете на "белите" даже скандираха името му. На този етап световният шампион от Мондиал 2018 е определян като непродаваем.

Мбапе премина в ПСЖ също през лятото на 2017 г. Първият сезон той игра под наем от Монако, след което столичният клуб откупи правата му за 180 млн. евро с бонусите. През миналата кампания 20-годишният нападател наниза 39 попадения в 43 срещи и подаде за още 17 гола.