Суперзвездата Златан Ибрахимович вкара поредните си два гола, за да донесе победата на Лос Анджелис Галакси над ФК Далас с 2:0 в мач от МЛС. 

Успехът бе много важен за калифорнийци, които бяха загубили предишните си 3 срещи, но сега се върнаха на пътя на успехите и продължават битката за по-добра позиция в плейофите, като вече имат 40 точки. 

Домакините не впечатлиха с играта си и нещата можеха да се развият доста неприятно за тях, ако в 14-ата минута Москера не бе стрелял в гредата, а в 50-ата Ферейра не бе пратил топката покрай целта. 

В крайна сметка в 68-ата минута пробивът бе факт. Кристиан Павон изведе Йорген Скелвик в наказателното поле, който върха към Ибра и лидерът на Галакси нямаше как да пропусне останал на чиста позиция. 

В 82-ата шведът оформи успеха с попадение от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Павон и така в Галакси си отдъхнаха след поредицата разочароващи резултати. Ибрахимович вече има 18 гола за сезона в първенството, като е вкарал повече от половината за своя тим, който общо е с 33. 

За тексаския тим двайсетина минути игра записа бившия футболист на ЦСКА Едвин Джеси.