Роберт Левандовски вкара хеттрик, а Полша победи аутсайдера Латвия с 3:0 като гост и остана на върха в група G на европейските футболни квалификации.

С успеха момчетата на Йежи Бжечек останаха лидери в класирането с 16 точки, на 3 точки пред втория Австрия, който спечели с 3:1 над гостуващия Израел.

Северна Македония се изкачи на третото място с 11 точки след домакинска победа с 2:1 над Словения, който също има 11 точки на четвъртото място.

Левандовски вкара два гола в първите 13 минути, а след това оформи успеха четвърт час преди края. С две асистенции се отличи Камил Гросицки.

Ерен Захави реализира десетото си попадение в кампанията с удар от 25 метра, с което даде аванс на Израел на "Ернст Хапел" във Виена, но в последствие домакините след почивката стигнаха до обрат с точни изстрели на Валентино Лазаро, Мартин Хинтерегер и Марсел Забитцер.

Елиф Елмас се разписа два пъти през второто полувреме и даде аванс от 2:0 на Северна Македония, а попадение от дузпа в добавеното време на Йосип Иличич не беше достатъчна на Словения да избегне поражението в Скопие.