Хокеистите на Сейнт Луис продължават с победния си ход в НХЛ и тази нощ постигнаха 11-и пореден успех след 3:2 над Торонто след  продължение. 

Серията е рекордна в историята на организацията, а тя помогна на Блус да се изкачат сериозно в класирането на Западната конференция и в момента са сигурни участници в плейофите, като заемат 3-о място в Централната дивизия с 69 точки. 

„Хокеят е страхотна игра и в момента ние се наслаждаваме на това, което ни се случва. Началото на сезона не бе добро, но сега всичко върви идеално“ заяви Райън О’Райли, който осигури победата с гол 34 секунди след началото на продължението. 

Точно преди да се разпише той помогна в дефанзивен план, като спря опасна атака на Мейпъл Лийфс, а след това се създаде ситуация двама на един, но вместо да подава О’Райли завърши сам и  донесе успеха. Вратарят Джордън Бинингтън направи отрази 29 изстрела, за да запише 9-и пореден успех, което също е клубен рекорд за страж-новобранец. 

Останалите резултати: Флорида – Бъфало 4:2, Ню Джърси – Питсбърг 3:4, Филаделфия – Тампа Бей 2:5, Каролина – НЙ Рейнджърс 1:2, Монреал – Кълъмбъс 3:2, Минесота – Анахайм 0:4, Далас – Нешвил 3:5, Едмънтън – Аризона 2:3 (нак. удари).