Голмайсторът на Интер Мауро Икарди изрази съжаление, че звездата на Барселона Лео Меси няма да играе в утрешния мач между двата отбора от Шампионска лига.

Петкратният носител на Златната топка е със счупена ръка и е аут за следващите три седмици. "Наистина жалко. Всички искат да се изправят срещу най-великите футболисти, а Лео е №1 на планетата. Това е голяма загуба и за Барса. Имаме шансове да спечелим. Интер притежава нужните качества за това", заяви Икарди, който е продукт на школата на каталунците.

Освен Меси с контузии на "Камп Ноу" са още Самюел Юмтити и Томас Вермаелен, докато за италианците няма да играе Раджа Наинголан. Марсело Брозович и Иван Перишич имат леки проблеми, но се очаква да са на разположение на Лучано Спалети.  

Испанският първенец посреща "нерадзурите" утре от 22.00 часа наше време. Преди мача и двата отбора имат пълен актив от 6 точки, докато ПСВ Айндховен и Тотнъм, които се изправят помежду си в Холандия, са с нулев актив.

Това ще бъде първи сблъсък между Барса и Интер от 1/2-финалите през 2010 г., когато "синьо-черните" продължиха напред с общ резултат 3:2 и впоследствие спечелиха Шампионска лига.