Треньорът на Интер Лучано Спалети остана крайно разочарован след загубата с 0:1 при гостуването си на Тотнъм на "Уембли" във важен мач от групите на Шампионската лига.

Ако в последния кръг от груповата фаза Спърс победи Барса на "Ноу Камп" или измъкне равен, а миланският тим се издъни срещу ПСВ Айндховен, тогава тимът на гологлавия специалист ще отпадне от турнира. Той обаче е сигурен, че Меси и компания ще си свършат работата срещу лондончани.

"До голяма степен направихме това, което трябваше да направим. Имаше обаче няколко минути, които бяха изключение. В крайна сметка сме много разочаровани от резултата. Ще изиграем следващия мач с ПСВ, ще се опитаме да победим, и ще видим какво ще стане", обяви той на пресконференцията след мача.

"Просто сякаш не се възползваме максимално от положенията си. Тотнъм има тази физическа сила да държи противниците си под напрежение до самия край. Направих голяма грешка, че не оставих Наинголан на пейката. Смених го малко преди почивката заради контузия. Така загубих една смяна в този мач".

"Да си кажа честно съм оптимистично настроен, че можем да преминем групите. Не ми минава през акъла, че играчи като Пике, Суарес и Меси се страхуват от Тотнъм и ще допуснат загуба на собствения си стадион".