Интер - Рапид Виена, среща-реванш от 1/16 финалите на Лига Европа, стадион "Джузепе Меаца", начало 22.00 часа. Първата среща в Австрия завърши с победно 1:0 за "нерадзурите".

Последните 10 срещи на Интер във всички турнири: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. От тях 3 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 6 домакинства.

Последните 10 срещи на Рапид във всички турнири: Общо 6 победи, 1 равенство и 3 загуби. От тях 1 загуба в последното гостуване.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК!

ПРОГНОЗА: Интер е изявен фаворит в мача и всички световни букмейкъри дават прогнозите си изцяло за "нерадзурите". Италианците взеха чиста победа във Виена преди седмица и вече докосват 1/8 финалите на турнира. Интер бе изпаднал в сериозна криза в последно време, но успя да се отлепи от посредствените си изяви и да запише няколко победи.

Преди дни "синьо-черните" удариха с 2:1 Сампдория в среща от Серия "А" и сега отново ще се опитат да зарадват феновете си. Аут от състава на Интер отново ще бъде Мауро Икарди. Аржентинецът се оплете в серия от скандали и логично му бе отнета капитанската лента. Икарди вече е напълно здрав, но Спалети отново го отсвири и не го включи дори в групата за мача.

Треньорът се закани да излезе с най-доброто, с което разполага и да няма никакво подценяване на срещата. Рапид е корав отбор и не трябва да бъде подценяван. В последната си среща за купата на Австрия гостите победиха с 5:2 Хартберг. За първенстно представянето им обаче е повече от разочароващо.

Трябва да се отбележи, че четири от последните 5 мача на Рапид са завършили без и двата отбора да отбележат гол. Сега отново се очакват малко положения и голове. Интер е фаворит и ще заложим за минимална победа на "нерадзурите".

Резултат: Интер - Рапид Виена 1:0