Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку се съмнява, че ще отиде в Интер до затварянето на този трансферен  прозорец, пише британският "Standard". 

Според изданието "росонерите" не са готови да платят необходимата сума за него. На 11 юли спортният директор на Интер Пиеро Аузилио пристигна в Лондон, където се срещна с ръководителя на "червените дяволи" Ед Удуърд, но предложените условия за белгиеца не се харесаха на английската страна.

От Юнайтед ясно показаха на Интер, че са готови да освободят нападателя за не по-малко от 75 милиона паунда, които бяха платени  на Евертън за нападателя преди две години, плюс 15 милиона паунда бонуси.

Сега англичаните са готови да си върнат инвестициите в играча. "Нерадзурите" не разполагат даже с половината от сумата от 90 милиона паунда, а вариантът с включване на друг футболист в сделката бяха отхвърлени от самото начало. 

През изминалия сезон Лукаку записа 15 гола и 4 асистенции в 45 мача за Юнайтед във всички турнири. Контрактът на играча е до 30 юни 2022 година и включва възможност за удължаване с една кампания.