Николета Лозанова излезе с официално изявление относно информациите, че има тайна връзка с Григор Димитров.

Слуховете за взимане-даване между двамата се появиха веднага след раздялата на тенисиста с Мария Шарапова. Някои от тях даже гласяха, че спортистите са се разделили заради забежка на хасковлията с НиЛо. Именно заради това бившата на Николай Михайлов и Валери Божинов излезе с официална позиция.

"Името ми в последните няколко дни упорито е спрягано в любовни отношения с това на тенис звездата Григор Димитров и всеки мой статус се тълкува в интерес на жълтата преса. Всичко бива обвързвано със скандала, съчинен от медиите, изрично не от мен самата, както се опитват да внушат авторите му… Прецених, че е време да сложа край на този спаринг! Който иска да бие сервиси, но много моля, нека не бъдат с мое участие!"

"Нямам нужда от подобен тип PR, а и нека не бъда “поредната удобна причина” за спортните неуспехи на някого! Желая само победи на Григор Димитров и дано бъде свързван само с поводи за гордост, без грам спекулации!", написа тя във Facebook.

От щаба на Гришо вчера също излязоха с изявление, в което категорично отричат информациите, че той е имал афера с Лозанова.