Галерия

Ирина Шейк и новото й гадже Брадли Купър едва се удържаха от секс в морето. Най-горещата двойка на това лято продължава с ваканцията си в Италия. Само няколко дни след като бяха спипани от папараците, двамата отново накараха феновете си да въздишат.

Бившата приятелка на Кристиано Роналдо и актьорът не могат да отлепят ръце и тела един от друг и изглеждат по-щастливи от всякога. Брадли удари джакпота с Ирина и за нищо на света не иска да я изпусне.

Супермоделът и актьорът са неразделни и на плажа, и в морето. Този път Ирина избра актуалния за сезона жълт бански, който още повече подчертава перфектно изваяните й форми.

Брадли постоянно докосваше сексапилното тяло на рускинята, а тя от своя страна без свян вдигаше краката си, увивайки се около него. Целувките между двамата не спираха, а в морето те едва се удържаха да не прескочат границата.

Ирина и Брадли са заедно от около два месеца, след като Шейк се раздели шумно с Кристиано Роналдо. Сега рускинята, изглежда, е намерили мъж, който да я прави истински щастлива, за разлика от лигавия и свръхсуетен португалец.